Szolgáltatások

helyettesitesAktív gyógyszerészi jelenlét biztosítása

Vállalkozásunk fő profilja, legyen szó akár egy délutáni műszakról, akár több hónapos helyettesítésről, mi segítünk Önnek. Jelenlétünk során maximálisan alkalmazkodunk az adott gyógyszertár szokásaihoz, bevett munkafolyamataihoz. Expediálás, magisztrális készítmények elkészítése, kábítószer nyilvántartás pontos vezetése. Igény esetén rendelések készítése, természetesen a készlet és a fogyás figyelembe vételével.

 

cross

Aktív asszisztensi jelenlét biztosítása

Természetesen kizárólag gyakorlott szakasszisztensekkel dolgozunk, hiszen a legfontosabb a munkaterület az expediálás. Ne várassa meg a már eleve türelmetlen betegeit, kérje segítségül asszisztenseinket.

check_4-512

Gyógyszertári külső audit

Igény esetén többszöri, szakmabeliek által próbavásárlással vizsgáljuk a gyógyszertár kiszolgálását. Jelentést készítünk a gyógyszertári dolgozók hozzáállásáról és szakmai felkészültségéről. Ezzel az információval és az esetleges hibák kiküszöbölésével hosszútávon a forgalom jelentősen növelhető.

Gyógyszertári belső audit

Cégünk hozzávetőlegesen 150 gyógyszertárban járt már, az itt tapasztalt pozitívumokat megosztjuk Önnel. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a GYEMSZI-vel és több tisztifőgyógyszerésszel. Segíthetünk abban, hogy az esetleges hiányosságokat egy ellenőrzés előtt pótolja, korrigálja.

dave-janjua-at-home

Patikaközvetítés

Kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel segítünk Önnek ha gyógyszertárat szeretne venni vagy eladni! Oldalunkon az eladó gyógyszertárakat megtalálja! Ami nagyon fontos nálunk ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, és jutalékmentes.


Ha szeretne igénybe venni valamelyik szolgáltatásunkat, akkor írjon nekünk üzenetet és mi 24 órán belül válaszolunk, vagy hívj minket a 06 30 981 0284-es számon!

Melyik szolgáltatásunk érdekel?